به گزارش خزرآنلاین، پرونده پسر ۹ ساله فرانسوی که مبتلا به کووید-۱۹ بود این احتمال را تشدید می‌کند که کودکان کمتر از بزرگسالان ویروس کرونا را به دیگران منتقل می‌کنند. یک پسر ۹ ساله فرانسوی مبتلا به کووید-۱۹، با اینکه تقریباً با حدود ۱۷۰ نفر در ارتباط بود، ویروس را به هیچ‌کسی انتقال نداد. تحقیقات نشان می‌دهد […]

به گزارش خزرآنلاین، پرونده پسر ۹ ساله فرانسوی که مبتلا به کووید-۱۹ بود این احتمال را تشدید می‌کند که کودکان کمتر از بزرگسالان ویروس کرونا را به دیگران منتقل می‌کنند.

یک پسر ۹ ساله فرانسوی مبتلا به کووید-۱۹، با اینکه تقریباً با حدود ۱۷۰ نفر در ارتباط بود، ویروس را به هیچ‌کسی انتقال نداد. تحقیقات نشان می‌دهد کودکان احتمالاً کمتر از بزرگسالان ویروس کرونا را به دیگران منتقل می‌کنند.

ناقلی بزرگ به نام استیو والش

این پسر ۹ ساله یکی از بیشمار افرادی بود که از طریق استیو والش به ویروس کرونا مبتلا شدند. والش در ماه ژانویه در بازگشت از سنگاپور ویروس کرونا را به افراد زیادی منتقل کرده بود.

والش با حضور در کلبه‌ای در یک تفریحگاه زمستانی به همراه ۱۰ انگلیسی و یک خانواده پنج‌نفره که از لندن به فرانسه آمده بودند ناخواسته ویروس را به دیگران انتقال داد. بیشتر مهمانان این خانه ییلاقی به ویروس مبتلا شدند، اما تحقیقات پزشکی نشان می‌دهد این پسر ۹ساله با وجود در ارتباط بودن با ۱۷۲ نفر ویروس را به هیچ‌کسی منتقل نکرده است. تمام این ۱۷۲ نفر بعد از آن در قرنطینه قرار گرفتند.

کودکان ویروس کرونا را انتقال نمی‌دهند

تحقیقات کلینیک بیماری‌های عفونی گویای آن است که این پسر به سارس-کووید-۲ که منجر به شکل‌گیری کووید-۱۹ می‌شود-، آنفلوانزا و یک ویروس سرماخوردگی عادی مبتلا بوده. خواهر و برادرهایش ویروس‌های دیگر را از او گرفته‌اند اما هیچ‌یک به ویروس کرونا مبتلا نشده‌اند.

کستاس دنیس، اپیدمیولوژیست در سازمان بهداشت عمومی فرانسه، در مصاحبه با خبرگزاری AFP می‌گوید: «یک کودک مبتلا به چند ویروس در حالی که علائم بیماری را داشته در سه مدرسه حضور پیدا کرده، اما ویروس را به کسی انتقال نداده است. این نشان‌دهنده عملکرد متفاوت انتقال ویروس در کودکان است.»

این پسر علائم خفیفی داشته و بعد از تست مشخص شده سطحی از ویروس در بدنش وجود دارد که به سختی قابل تشخیص است. سطح خفیف بیماری توضیح احتمالی این مساله است که چطور او بیماری را به دیگران انتقال نداده است.

محققان معتقدند به دلیل اینکه کودکان تنها علائم خفیف بیماری را دارند ممکن است ویروس را بسیار کمتر از بزرگسالان به دیگران انتقال دهند. به این ترتیب کودکان بخش مهمی از انتقا‌ل‌دهندگان ویروس کرونا نیستند.

دلیل اینکه چرا کودکان دچار بدترین علائم ویروس نمی‌شوند هنوز مشخص نشده است، اما بسیاری از دانشمندان می‌گویند سیستم دفاعی بدن کودکان قابلیت این را دارد که زودتر از بزرگسالان بدن را از عفونت پاک کند. این تحقیقات پس از آن منتشر شده که محققان UCL اعلام کردند تعطیلی مدارس احتمالاً نقش کمرنگی در شیوع ویروس کرونا دارد. بسیاری از کشورها پس از شیوع ویروس کرونا مدارس را در راستای جلوگیری از شیوع ویروس تعطیل کرده‌اند.

نقش کودکان در شیوع ویروس کرونا همچنان یکی از رازهای کلیدی این پاندمی است و این پرسش که آیا کودکانی که بعضی از علائم کرونا را نشان می‌دهند ناقل هستند یا نه هنوز محل مناقشه است.

در حالی که تعداد کودکانی که به دلیل ابتلا به کرونا به شدت بیمار شده‌اند نسبت به بزرگسالان آلوده به این ویروس بسیار اندک است، تعدادی از آنها به دلیل ابتلا به این ویروس فوت شده‌اند.

پروفسور جاناتان وال در دانشگاه ناتینگهام می‌گوید: «آگاهی بیشتر نسبت به اینکه چه کسانی و در چه دوره‌ای از بیماری ناقل ویروس‌اند بسیار مهم است و ما هنوز بینش درستی نسبت به آن نداریم. ما همچنین راجع به مبتلایان بدون علائمی همچون ملوانان آمریکایی چیزهایی می‌شنویم، اما هنوز دقیقاً نمی‌دانیم این افراد چقدر در شیوع بیماری نقش دارند.»

/اعتماد آنلاین