
به گزارش خزرآنلاین، جان احمد آقایی با اشاره به حمایت قضایی از درمان بیماران کرونایی با روش پلاسما خون، اظهار کرد: پس از گذشت حدود یک ماه از بهبودی بیماران کرونایی از طریق پلاسما خون، بیماران بهبود یافته معاینه شده و پلاسمای خون آنها پس از استحصال و جدا سازی، آماده استفاده بر روی سایر […]
به گزارش خزرآنلاین، جان احمد آقایی با اشاره به حمایت قضایی از درمان بیماران کرونایی با روش پلاسما خون، اظهار کرد: پس از گذشت حدود یک ماه از بهبودی بیماران کرونایی از طریق پلاسما خون، بیماران بهبود یافته معاینه شده و پلاسمای خون آنها پس از استحصال و جدا سازی، آماده استفاده بر روی سایر بیماران کرونایی شد.
وی با بیان اینکه گیلان در تأمین پلاسمای خون به خودکفایی رسیده و نیازی به کمک سایر استان ها ندارد، افزود: در این راستا دستگاه قضایی با توجه به صلاحیت ذاتی خود که دفاع از حقوق عامه مردم است، با تاکید و دستور رئیس کل دادگستری گیلان و پیگیریهای بیوقفه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، به این مورد ورود کرده و طی مکاتبهای با مدیر کل سازمان انتقال خون استان خواستار تسریع در اجرای پلاسما درمانی بیماران کرونایی شده که هماکنون اولین مورد آن نیز با موفقیت به انجام رسیده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان با بیان اینکه در حال حاضر متولی تأمین پلاسما و استحصال آن مرکز انتقال خون استان است، گفت: همه نهادها و مسؤولین استان مکلفند در جهت صیانت از جان شهروندان گیلانی همکاری صمیمانه با انتقال خون داشته باشند.
آقایی با ابراز امیدواری از نجات جان عده بیشتری از مردم با روش پلاسما درمانی، افزود: انتظار داریم این امر مهم با تلاش و همدلی مسئولان تمامی دستگاه ها، سرعت بیشتری به خود گرفته تا بدون فوت وقت شاهد نجات جان تعداد بیشتری از هم استانی هایمان که گرفتار و مبتلا به این ویروس منحوس هستند، باشیم.
محمدحسین قربانی هم امروز با اشاره به آغاز درمان کرونا به روش پلاسما در کشور اظهار کرد: محققان ایران یکی از کشورهای پیشرو در درمان کرونا به روش پلاسمای خون بوده و کشورهای دیگر بعد از ایران شروع به انجام اینگونه درمان کردند.
وی با تأکید بر اینکه درمان کرونا به روش پلاسما مورد تائید سازمانهای بینالمللی قرارگرفته، گفت: انتخاب این روش که از طریق محققان و دانشمندان ایرانی انتخاب شد مورد تائید سازمان و نهادهای بینالمللی قرارگرفته و درمان کرونا به روش پلاسما هیچگونه تداخلی درروند درمان کووید ۱۹ ایجاد نکرده و بسیار ایمن است.
نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه روش درمان کرونا به روش پلاسما در استان گیلان آغازشده، تصریح کرد: با تحقیقات انجامشده امیدواریم این روش درمانی در کشور و گیلان مثمر واقع شود و قطعاً با تلاش و همدلی جان بسیاری از افراد را مبتلابه کرونا نجات پیدا کند.
قربانی با ابراز نگرانی از احتمال شیوع موج دوم کرونا در استان گیلان بیان کرد: تعطیلی مدارس و دانشگاه و همینطور لغو محدودیت سفرهای بین استانی، باعث افزایش میزان خودروهای ورودی و مسافر به استان گیلان شده و ممکن است باعث شیوع موج دوم کرونا در گیلان شود.
وی گیلان را مستعد شیوع موج دوم کرونا دانست و افزود: استان گیلان دومین کانون شیوع کرونا در کشور بوده است و با برداشتن محدودیت اگر نظارتهای بیشتر و اقدامات مؤثرتری صورت نگیرد موج دوم کووید ۱۹ در گیلان آغاز میشود.
نماینده تامالاختیار وزیر بهداشت در استان گیلان با تأکید بر لزوم توجه به عدم شیوع کرونا بیان کرد: کسبوکارهای بازشده باید تمامی پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و این امر مهمترین اقدام در خصوص کنترل و عدم شیوع کرونا در گیلان است.
قربانی از تهیه پروتکلهای لازم برای بازگشایی کسبوکارهای پرخطر خبر داد و گفت: با شیوع کرونا بسیاری از کسبوکارها تعطیلشده و مردم با مشکلاتی مواجه شدند به همین دلیل ستاد مبارزه با کرونا پروتکلهای ویژه اصناف پرخطر را تهیه و به آنان ابلاغ میشود ولی باز شدن اینگونه مشاغل مستلزم رعایت پیوستهای سلامت است.
وی با درخواست از مردم در خصوص رعایت نکات بهداشتی افزود: از مردم میخواهم کماکان به فاصلهگذاری اجتماعی و هوشمند توجه کرده و از ترددهای غیرضروری در کشور و استان گیلان ممانعت کنند.