
به گزارش خزرآنلاین، دکتر علیرضا زالی افزود: من از روزهای ابتدایی که مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را بر عهده گرفتم پروندههای تمام دانشجویان دانشگاه را از سال ۱۳۹۳ تا ابتدای سال ۱۳۹۸ را به کمک حوزه آموزش بررسی کردیم. بین کسانی که ثبت نام شده اند، سامانه سما و آنچه که سازمان سنجش […]
به گزارش خزرآنلاین، دکتر علیرضا زالی افزود: من از روزهای ابتدایی که مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را بر عهده گرفتم پروندههای تمام دانشجویان دانشگاه را از سال ۱۳۹۳ تا ابتدای سال ۱۳۹۸ را به کمک حوزه آموزش بررسی کردیم. بین کسانی که ثبت نام شده اند، سامانه سما و آنچه که سازمان سنجش اعلام کرده بود خوشبختانه به هیچ مغایرتی برخورد نکردیم.
وی افزود: در مورد دانشجویان انتقالی از خارج به داخل کشور نیز در بازه زمانی ۵ سال اخیر در مجموع ۶۲ دانشجو در ۱۲ دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی منتقل شده اند که در سرانه انتقال سهم ناچیزی بود. این افراد عمدتا در دانشکدههای داروسازی، دندانپزشکی، پزشکی، توانبخشی و تغذیه پذیرش شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:، اما در مجموع امسال ما کمترین سهم را در انتقال دانشجویان خارج از کشور داشته ایم چرا که اولا این موضوع را منطبق با عدالت آموزشی نمیدانیم. به دلیل اینکه کسانی که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پذیرفته میشوند از نفرات اول و نخبگان کشور هستند. به طور طبیعی دور از عدالت آموزشی است که کسی با گذراندن چند واحد کم در یک دانشگاه غیرمعتبر در خارج از کشور در کنار کسی بنشیند که در رقابت سنگین کنکور را پشت سر گذاشته است.
دانشجویان انتقالی از خارج به داخل ارزش افزودهای از نظر علمی برای دانشگاه ایجاد نمیکنند
وی افزود: نکته دیگر این است که دانشجویان انتقالی از خارج به داخل ارزش افزودهای از نظر علمی برای دانشگاه ایجاد نمیکنند. ممکن است به ذهن متبادر شود که این افراد کمکی برای بودجه دانشگاه هستند، اما بررسیها من در ۵ سال گذشته نشان میدهد که سهم این افراد در ترمیم بودجه دانشگاه، سهم قابل توجهی نبوده است و ارزشی برای این کار ندارد.
زالی خاطرنشان کرد: نکته دیگر این موضوع این است که به دانشگاه در تورنمنتهای ملی مانند امتحانات جامع علوم پایه و پیش کارورزی و بورد به شدت آسیب میزند. سیاست فعلی هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این است که در این زمینه به شدت انقباضی عمل میکند. به جز موارد بسیار استثنایی این فایل اکنون در دانشگاه بسته است.
وی گفت: ما اعتقاد داریم که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشتر از آنکه به دانشجویان ایرانی انتقالی فکر کند به پذیرش دانشجوی بین المللی فکر میکند. یعنی دانشجویانی که ایرانی نیستند و از خارج از کشور برای دانشگاه ما پذیرش میگیرند.
گله دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی درباره دانشجویان انتقالی عدم رعایت عدالت آموزشی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: اکنون بیشترین گله دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی درباره دانشجویان انتقالی این است که دانشجوی ایرانی بدون گذراندن کنکور و رقابت عادلانه وارد دانشگاه شده است در صورتی که اگر ما دانشجویانی از قطر، افغانستان، پاکستان و عراق و ملیت غیرایرانی داشته باشد بپذیریم، دانشجویان مشکلی با این موضوع ندارند.
وی تاکید کرد: تلاش ما این است که به سمت پذیرش دانشجوی خارجی حرکت کنیم. در هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصوب کرده ایم که در اسرع وقت کالج بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد شود. این کالج از نظر حقوقی، مالی، آموزشی و اداری موسسهای کاملا مستقل است و میزبان دانشجویان غیرایرانی خواهد بود.
زالی یادآور شد: سیاست فعلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه انتقال دانشجویان ایرانی از خارج به داخل این است که اعتقادی به این نوع پذیرش نداریم.