
به گزارش خزرآنلاین، پس از انتصاب مسعود رهنما بعنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان، کاراته بیش از پیش در کانون توجه قرار گرفت. حضور یک مدیرکل از جنس کاراته و توجه بیش از اندازه رهنما به رشته ای که به آن عشق می ورزید سبب شد تا کاراته گیلان بار دیگر به روزهای اوج […]
به گزارش خزرآنلاین، پس از انتصاب مسعود رهنما بعنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان گیلان، کاراته بیش از پیش در کانون توجه قرار گرفت. حضور یک مدیرکل از جنس کاراته و توجه بیش از اندازه رهنما به رشته ای که به آن عشق می ورزید سبب شد تا کاراته گیلان بار دیگر به روزهای اوج خود باز گردد. این علاقه فراوان و توجه زیاد اما یک روی سکه بود. روی دیگر سکه حاشیه هایی بود که این دلباختگی آقای مدیرکل و علاقه وافراش به کاراته میتوانست یکی از مهم ترین علل بروز آن باشد.
رهنما اگرچه مدیرکل ورزش و جوانان استان بود اما نظراتش در کاراته گیلان به اندازه ای تاثیر گذار بود که ورزشکاران این رشته به نوعی وی را پدرخوانده و تصمیماتش را فصل الخطاب تلقی می نمودند. محبوبیت رهنما در بین جامعه ورزشکاران به حدی بود که حتی در ایام انتخابات مجلس هم از او بعنوان یکی از کاندیداهای احتمالی انتخابات در رسانه ها نام برده می شد.
شاید حضور و کنایه گیری امیرحسین علوی از هیات کاراته گیلان را می توان نخستین حاشیه ای دانست که در زمان مدیرکلی رهنما گریبان گیر کاراته گیلان شد. مدتی بعد و پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات مجلس حضور یک کاراته ای در جمع نمایندگان رشت شاید زنگ خطر را برای رهنما به صدا درآورد بخصوص آنکه حسنی در سابقه خود ریاست هیات کاراته گیلان را داشت و پیش بینی می شد که با موفقیتش در انتخابات مجلس عملا کاراته استان را در دست گرفته و جایگاه رهنما را از پدرخواندگی در این رشته ورزشی پرطرفدار افول بخشد.
حسنی اما آنطور که گفته می شد حداقل در ظاهر هم دخالتی در امورات کاراته گیلان نداشت. با این حال شاید حساسیت بالای رهنما و تلاش افرادی که در گرداگرد این دو حضور داشتند سبب شد تا رابطه نماینده رشت با مدیرکل وقت ورزش و جوانان گیلان به چالش های جدی مبتلا شود. هنوز هم با جست و جوی ساده در فضای مجازی می توان ردی از آن رابطه پر حاشیه یافت بخصوص آنکه هیچ یک از دو طرف انعطافی از خود نشان نمی دادند.
مدتی بعد رضا رسولی وارد گود کاراته شد و توانست در فاصله کوتاه نظر مثبت اعضای مجمع را به خود جلب کرده و بر کرسی ریاست هیات کاراته گیلان تکیه بزند. انتخابی که بعید است بدون نظر مساعد رهنما صورت گرفته باشد.
ابه نظر می رسید که کاراته گیلان با انتصاب رسولی می تواند روزهای آرامی را سپری کند اما کناره گیری رهنما از یک سو و برکناری خواهرزاده او از ریاست هیات کاراته رشت در روزهای اخیر از سوی دیگر سبب شد تا حواشی بار دیگر دامن گیر کاراته گیلان شود. اگرچه برکناری حسنی پور تنها تغییر کاراته در گیلان نبود اما مصاحبه هایی که در انتقاد از عملکرد رسولی پس از این تغییرات در رسانه ها منتشر شد نشان از آن داشت که حواشی به وجود آمده قرار نیست به زودی دست از سر کاراته بر دارد!
رییس سابق هیات کاراته رشت پس از برکناری در فراخوانی عمومی بسیاری از چهره های کاراته ای گیلان را به مراسم افطاری خویش دعوت می کند تا نشان دهد که نمی خواهد به راحتی از عرصه کاراته استان حذف شود.حسنی پور در مقابل دیدگان مهمانان حاضر در مراسم افطاری و بخصوص دو نماینده رشت در واکنش به اظهارات رسولی که گفته بود دوران قهرمانان خودخوانده و لمپن در کاراته گیلان به سر آمده است، اظهارات تندی را بر زبان می آورد.
اندکی بعد هم برخی رسانه های خبری با انتشار مطلبی انگشت اتهام را به سمت نماینده رشت نشانه گرفته و بار دیگر نام حسنی را به میان می آورند. آن ها مدعی می شوند نماینده رشت چشم طمع به کرسی ریاست هیات کاراته دوخته است و حتی این کرسی را وجه المصالحه استیضاح وزیر ورزش قرار داده است. اتهامی بزرگ که البته هیچ سندی مبنی بر درستی آن از سوی رسانه های منتشرکننده این ادعا منتشر نشد.
با این حال می توان دریافت که گروه حاکم بر هیات کاراته گیلان از اتحاد نماینده رشت با نزدیکان رهنما بخصوص رییس برکنار شده هیات رشت احساس خطر کرده اند.
اگرچه رابطه بین رهنما و حسنی در ماه های گذشته اصلا خوب نبوده اما اگر ادعای رسانه هایی که در حمایت از رسولی، حسنی را متهم به تحت فشار قرار دادن وزیر ورزش نموده اند، درست باشد، باید گفت بعید نیست که این دو برای به زیر کشاندن رسولی از راس هیات کاراته گیلان با یکدیگر به توافقاتی دست پیدا کرده باشند.
در مقابل اما رسولی هم کسی نیست که به راحتی میدان را خالی کند. ارتباط حسنه وی با جعفرزاده و تعامل همیشگی اش با کوچکی نژاد مطمئنا سدی در برابر این توافقات خواهد بود. جعفرزاده اگرچه در افطاری حسنی پور حاضر بود اما در همان جا هم مواضع محتاطانه ای را اتخاذ کرد و حاضر نشد به نقد مستقیم از رسولی بپردازد بلکه بیش تر بر لزوم یکدلی در کاراته گیلان تاکید کرد. کوچکی نژاد هم بنا به ادعای برخی حاضران در مراسم، پس از اطلاع از نیت برگزارکنندگان افطاری تا پایان نماند و در میانه مراسم محل را ترک کرد.
از همه آنچه تا کنون گفته شد می توان تنها یک نتیجه گرفت:
خواسته مخالفان رسولی بی شک برکناری او خواهد بود اما این برکناری در گرو تشکیل مجمع است که آن هم مستلزم فشار بر فدراسیون می باشد. شاید نقشه راه مخالفان رسولی رایزنی وزارت ورزش با فدراسیون کاراته برای برگزاری مجمع در گیلان و برکناری رسولی باشد. در این میان حسنی اهرمی برای فشار بر وزارت ورزش محسوب خواهد شد. از طرف دیگر اما ارتباط مناسب جعفرزاده و کوچکی نژاد با رسولی مانع ای برای تحقق این هدف خواهد بود.