به گزارش خزرآنلاین، مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت گفت: بانکداری بدون نیاز به شعبه، افق این بانک در سال ۱۴۰۰ است. محمدحسین حسین زاده امروز در جمع خبرنگاران استان با بیان این مطلب که بانک قرض الحسنه رسالت یک بانک تخصصی قرض الحسنه است، گفت: جامعه اصلی مخاطب این بانک را افرادی تشکیل می دهند […]

به گزارش خزرآنلاین، مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت گفت: بانکداری بدون نیاز به شعبه، افق این بانک در سال ۱۴۰۰ است.

محمدحسین حسین زاده امروز در جمع خبرنگاران استان با بیان این مطلب که بانک قرض الحسنه رسالت یک بانک تخصصی قرض الحسنه است، گفت: جامعه اصلی مخاطب این بانک را افرادی تشکیل می دهند که نیازمندیهایشان اعداد خرد هستند.

وی افزود: بانک قرض الحسنه خود گردان است یعنی کارمزدها برای هزینه ها مصرف می شود و اصلا سود محور نیست.

حسین زاده ادامه داد: هدف ما ارایه خدمات شرعی، آسان و ارزان است و می خواهیم به نقطه ای برسیم که نوع کار ما اشکال شرعی نداشته باشد.

وی تصریح کرد: محور قرض الحسنه بانک رسالت به گونه ای است که توسعه کسب و کارهای خرد خانگی هدف مهم ما است.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با بیان اینکه بالغ بر ۹۹درصد سپرده گذاری های کمتر از ۵۰ میلیون تومان است، خاطر نشان کرد: میانگین پرداختی ما به هر متقاضی ۱۰میلیون و ۵۰۰هزار تومان است و تاکنون بالغ بر ۲میلیون و ۸۰۰هزار فقره وام از این بانک پرداخت شده است.

وی افزود:این بانک توانسته اعتماد بیش از ۵میلیون نفر از افراد جامعه را به خود کسب کند.

حسین زاده با بیان اینکه مدل بانکداری اجتماعی در این بانک محقق شده است، گفت: در بانکداری اجتماعی تلاش می کنیم تا در جهت سهولت دسترسی به خدمات بانکی تمامی خدمات خود را به صورت غیرحضوری و بر بستر بانکداری مدرن ارایه دهیم.در حال حاضر افراد جامعه می توانند به صورت غیرحضوری درخواست افتتاح حساب کنند و از طریق اینترنت بانک خود در خواست تسهیلات داشته باشند.

وی افزود: با شکل گیری سامانه مرآت و ارایه خدمت اعتبار سنجی به اعضا دریافت خدمات بیش از بیش آسان می شود که تاثیر بسزایی بر رضایت اعضا در بانکداری اجتماعی دارد.در یکسال اخیر شاهد رشد سریع اعتبار سنجی در میان اعضا هستیم.

حسین زاده با بیان این مطلب که بانکداری بدون نیاز به شعبه را افق این بانک در سال ۱۴۰۰ قرار داده ایم، تصریح کرد: لازمه دستیابی به این هدف تلاش همه ما برای توسعه بانکداری اجتماعی و در بستر آن شکل گیری کانون های همیاری اجتماعی در سازمان ها ،محله ها، مساجد و روستاها است.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت ادامه داد: قرض الحسنه با توجه به ریشه دینی که دارد از یک سو و از سوی دیگر با توجه به کارآمدی آن برای رفع نیازهایی همچون ایجاد اشتغال خرد و پایدار و یا تامین هزینه های خرید کالا، درمان، ازدواج و …مورد استقبال قرار گرفته است.

حسین زاده خاطرنشان کرد: در بخش مالی این بانک نسبت به سال گذشته با رشد خوبی روبه رو بوده ایم و از سال ۹۲ تا کنون منابع مالی این بانک ۱۲برابر شده است.

وی گفت: هرچه ما در گسترش و ترویج فرهنگ قرض الحسنه در کشور کمک کنیم با توجه به سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی به نوعی در راستای اقتصاد مقاومتی هم عمل کرده ایم. علاوه بر این بانک قرض الحسنه رسالت به عنوان عضوی از شبکه توسعه اجتماعی تلاش کرده است تا به ایفای نقش خود در ایجاد کسب و کارهای خرد و خانگی در شهرهای کوچک و روستاهای مختلف کشور بپردازد و از این جهت به توسعه اقتصاد مقاومتی در کشور کمک کند.