به گزارش خزرآنلاین، جلسه امروز شورای شهر رشت با معرفی گزینه های نهایی تصدی بر شهرداری رشت همراه خواهد بود. بعد از آن هم در فاصله کمتر از دو هفته شهردار بعدی رشت مشخص خواهد شد و گمانه زنی های رسانه ای به ایستگاه آخر خود خواهد رسید. در این میان از حامد عبدالهی به […]

به گزارش خزرآنلاین، جلسه امروز شورای شهر رشت با معرفی گزینه های نهایی تصدی بر شهرداری رشت همراه خواهد بود. بعد از آن هم در فاصله کمتر از دو هفته شهردار بعدی رشت مشخص خواهد شد و گمانه زنی های رسانه ای به ایستگاه آخر خود خواهد رسید.

در این میان از حامد عبدالهی به عنوان یکی از گزینه های محتمل برای تصدی بر شهرداری رشت نام برده می شود. همین موضوع سبب می شود تا از اعضای شورای شهر رشت به خصوص اصولگرایانی که ممکن است رای خود را به نام عبدالهی به صندوق بی اندازند، از نهادهای نظارتی و انقلابی، از مردم ولایتمدار رشت و … پرسید آیا فردی که صراحتاً عنوان می کند با نام گذاری کوچه ها به اسم شهدا مخالف است، صلاحیت تصدی بر شهرداری رشت را دارد؟

آیا می توان تصور کرد که کلید شهرداری مرکز استانی که 8000 هزار شهید گلگون کفن نثار انقلاب و نظام کرده است، به دستان فردی سپرده شود که در حسینیه حضرت رقیه(س) شهرک شهید باهنر ( شهرکی که خود مزین به نام یک شهید است) می گوید: حتی عکس هایی که از شهدا در سطح شهر زدند، بنده اولین نفری بودم که به مسئول حراست شهرداری گفتم این عکسها را جمع کنید! زیرا برای مردم تکراری و عادی می شود! این شهدای ما اینقدر بزرگوار هستند که اگر مردم این تصاویر را زیاد ببینند، برایشان عادی می شود! نظر بنده این است که در مناسبتهای مختلف و سالی دو سه بار این عکسها در شهر نصب و بعد جمع شود!

قابل تامل آن که مقام معظم رهبری در قسمتی از فرمایشات شان در دیدار اعضای ستاد کنگره ی بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان فرمودند: هم ضبط خاطرات شهدا و تجلیل از یاد شهدا و نام شهدا، ترویج تصاویر شهدا یا کلماتی که از شهدا نقل میشود، کارهای بسیار خوبی است.

ایشان همچنین در دیدار اعضای ستادهای «کنگره شهدای امور تربیتی»، «کنگره شهدای دانشجو»، و «کنگره شهدای هنرمند» می فرمایند: اگر نام شهیدان ما تکرار نمیشد، تجلیل نمیشدند و احترام به آنها و خانواده های آنها در جامعه ی ما به صورت یک فرهنگ درنمی آمد – که خوشبختانه به صورت فرهنگ درآمده – امروز بسیاری از این یادهای ارزشمند و گرانبها فراموش شده بود؛ این ارزشگذاری عظیمی که با حرکت شهادت در یک جامعه به وجود می آید، به فراموشی سپرده شده بود. نباید بگذارید این اتّفاق بعد از این هم بیفتد؛ روزبه روز باید یاد شهدا و تکرار نام شهدا و نکته یابی و نکته سنجی زندگی شهدا در جامعه ی ما رواج پیدا کند. و اگر این شد، آن وقت مسئله ی شهادت که به معنای مجاهدت تمام عیار در راه خدا است، در جامعه ماندگار خواهد شد.