افزونه جلالی را نصب کنید. | 19 جماد أول 1445  |  Friday, 1 December , 2023
پ
  • شناسه : 4184
  • 10 جولای 2018 - 0:00
  • دیدگاه‌ها برای رفع کم‌خونی با مصرف تخم شربتی بسته هستند دیدگاه

رفع کم‌خونی با مصرف تخم شربتی

به گزارش خزرآنلاین، محمدامین افرا در گفت و گویی اظهار کرد: تخم شربتی، بذر ریحان، بارهنگ، اسفرزه از جمله بذرهایی هستند که موسیلاژ تولید می‌کنند و لعاب‌دار هستند و جزء یک خانواده محسوب می‌شوند. وی افزود: در فصول گرم سال، تخم شربتی به صورت شربت و نوشیدنی مورد استفاده قرار می‌گیرد. افرا گفت: تخم شربتی […]

به گزارش خزرآنلاین، محمدامین افرا در گفت و گویی اظهار کرد: تخم شربتی، بذر ریحان، بارهنگ، اسفرزه از جمله بذرهایی هستند که موسیلاژ تولید می‌کنند و لعاب‌دار هستند و جزء یک خانواده محسوب می‌شوند.

وی افزود: در فصول گرم سال، تخم شربتی به صورت شربت و نوشیدنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

افرا گفت: تخم شربتی به دلیل موسیلاژ بالا، رطوبت کافی بدن را نگه می‌دارد که لازم است به صورت طبیعی و با آب حدودا چهار تا پنج درجه استفاده شود، زیرا مصرف آن با یخ عامل فساد بدن می‌شود، همچنین می‌توان برای خنک کردن طبیعی از کوزه استفاده کرد.

وی بیان کرد: تخم شربتی به دلیل داشتن کلسیم بالا، برای کسانی که از کم خونی رنج می‌برند و یا دارای کمبود آهن و غلظت خون هستند، فوق‌العاده عالی است که می‌توانند آن را جوشانده و با شکر سرخ یا عسل میل کنند.

افرا با اشاره به اینکه مصرف شربت تخم شربتی با یخ عامل ایجاد کبد چرب است، تصریح کرد: جوشانده و خنک شده آن به همراه عسل برای درمان کبد چرب مناسب است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه خاکشیر گیاهی است که برای تمامی مزاج‌ها مناسب است، گفت: افرادی که دچار گرمازدگی شده‌اند می‌توانند خاکشیر را به صورت خنک استفاده کنند و افرادی که احساس نفخ شکم می‌کنند و یا سرمازده شده‌اند به صورت جوشانده میل کنند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاه بسته شده است.