
به گزارش خزر، حضور ماهی قرمز بر سر سفره های هفت سین، تاریخی طولانی دارد. در مقابل این تاریخ طولانی، اما مدت کمی است که رسانه ها به نقل از کارشناسان، از مضرات نگهداری آنها سخن می گویند. از بیماری های میکروبی گرفته تا مشکلات زیست محیطی. وجود عوامل بیماری زای بسیار از جمله سالمونلا […]
به گزارش خزر، حضور ماهی قرمز بر سر سفره های هفت سین، تاریخی طولانی دارد. در مقابل این تاریخ طولانی، اما مدت کمی است که رسانه ها به نقل از کارشناسان، از مضرات نگهداری آنها سخن می گویند. از بیماری های میکروبی گرفته تا مشکلات زیست محیطی.
وجود عوامل بیماری زای بسیار از جمله سالمونلا در فضله ماهی قرمز با ورود به بدن موجب ایجاد بیماری تیفوئید و سایر بیماری های دستگاه گوارش بویژه در کودکان می شود. بچه ها به دنبال دست زدن به ماهی ها ممکن است دچار اسهال و استفراق شده و تب کنند و قطعا والدین در اینگونه موارد اصلا متوجه نمی شوند که عامل این عوارض ماهی قرمز است.
سازمان پسماند شهرداری رشت هم در روزهای اخیر برای تشویق مردم به تفکیک زباله از مبدا، خبر از طرح تبادل پسماند خشک با ماهی قرمز در این سازمان دادند. اگرچه فرصت طلبی این سازمان برای گسترش فرهنگ تفکیک سازی زباله از مبدا، قابل تحسین است اما تحویل ماهی قرمز در ازای دریافت پسماند خشک، بدترین تصمیمی بود که مسئولان این سازمان زیرمجموعه شهرداری رشت می توانستند در این خصوص اتخاذ نمایند.