به گزارش خزر، چندی پیش بود که نظام مهندسی کشاورزی گیلان در فراخوانی از اعضای این سازمان خواست تا برای تحت پوشش قرار گرفتن بیمه تکمیلی، مبلغی را به حساب مشخصی واریز نمایند. این مبلغ که گویا بالغ بر یک میلیون تومان بوده است در ازای بیمه هر نفر از اعضا به صورت یکجا اخذ […]

به گزارش خزر، چندی پیش بود که نظام مهندسی کشاورزی گیلان در فراخوانی از اعضای این سازمان خواست تا برای تحت پوشش قرار گرفتن بیمه تکمیلی، مبلغی را به حساب مشخصی واریز نمایند. این مبلغ که گویا بالغ بر یک میلیون تومان بوده است در ازای بیمه هر نفر از اعضا به صورت یکجا اخذ گردیده بود. توجه به تعداد بالای اعضای این سازمان، می تواند به راحتی بیانگر این موضوع باشد که چه پول هنگفتی به حساب سازمان نظام مهندسی کشاورزی تنها از این بابت واریز شده است.

با این حال، شنیده ها حکایت از بروز مشکلاتی برای افراد بیمه شده توسط این سازمان دارد. یکی از افرادی که با پرداخت مبلغ بالغ بر یک میلیون تومان به صورت یکجا، تحت پوشش این بیمه تکمیلی قرار گرفته بود به خبرنگار خزرآنلاین می گوید: متاسفانه در بسیاری از موارد، مجبور به هزینه کرد از جیب شخصی برای درمان می شوم و وقتی هم که فاکتور هزینه های درمانی را برای دریافت هزینه به سازمان نظام مهندسی کشاورزی ارایه می دهم، چندین ماه طول می کشد تا مبلغ هزینه شده به حسابم برگردد.

در همین راستا، کازرونی رئیس نظام مهندسی کشاورزی در پاسخ به خبرنگار خزرآنلاین در خصوص نحوه ی عملکرد بیمه تکمیلی و شرح خدمات این بیمه می گوید: طرف قرارداد این سازمان، “خدمت تکمیلی بیمه ایران” می باشد. وی با بیان اینکه یک نفر به نمایندگی از بیمه ایران در روز های دوشنبه هر هفته در این سازمان مستقر می شود تا اعضا دیگر نیازی به مراجعه بیمه نداشته باشند، می افزاید: افراد در محل این سازمان اسناد و مدارک خود را تحویل می دهند و سپس پول از شرکت بیمه بعد از گذشت یک هفته تا سه ماه به حسابشان واریز می شود. 

وی با بیان اینکه تمامی مدارک پس از تکمیل شدن، با عدم پرداخت از سوی بیمه در مدت مشخص روبه رو می شوند، افزود: احتمالاً این تاخیر چندماهه ناشی از مشکلات داخلی بیمه است.

با این حال نماینده بیمه در گفتگو با خبرنگار خزرآنلاین و در واکنش به اظهارات کازرونی می گوید: در روال معمول پرداخت ها یک ماه تا دوماه طول می کشد اما در بعضی از موارد سازمان نظام مهندسی کشاورزی مبلغ قرارداد را دیر به حساب بیمه واریز می کند.

حسینی می افزاید: مبلغ بیمه تکمیلی از بیمه شدگان به صورت یکجا دریافت می شود اما در زمان پرداخت به بیمه با توجه به قراردادی که منعقد شده، هر ماه بابت ماه گذشته حق بیمه ها پرداخت می شود و حتی در بعضی از مواقع پرداختی سازمان به بیمه انجام نمی گیرد! بیمه ایران نیز در چنین مواردی پرداخت به بیمه شدگان را به تعویق می اندازد!

اگرچه حسینی علت اصلی تعویق در پرداختی ها را شیوه دریافت ماهانه حق بیمه از سازمان نظام مهندسی کشاورزی گیلان می داند اما در اظهارات خود به این نکته اشاره می کند که این سازمان مبالغ بیمه را به صورت یکجا از بیمه شدگان دریافت و به صورت ماهیانه به بیمه پرداخت می کند. آیا نتیجه اتخاذ این سیاست مالی چه از طرف گیلان و چه از طرف کشور، چیزی جز خواب مبلغ چشمگیر در حساب سازمان نظام مهندسی کشاورزی و در پی آن دریافت سود ماهیانه قابل توجه و هنگفت می باشد؟!