
خزر: فرهاد دلق پوش با بیان اینکه هیچ استانی مانند گیلان ظرفیت های تجاری ، استقرار صنعت و ایجاد تولید و اشتغال را ندارد ، در باره بهره گیری از این ظرفیت ها اظهار کرد: گیلان دروازه ورود به اروپاست و از طرق دریایی و خشکی به اروپا راه پیدا میکند که اگر پیگیری ها […]
خزر: فرهاد دلق پوش با بیان اینکه هیچ استانی مانند گیلان ظرفیت های تجاری ، استقرار صنعت و ایجاد تولید و اشتغال را ندارد ، در باره بهره گیری از این ظرفیت ها اظهار کرد: گیلان دروازه ورود به اروپاست و از طرق دریایی و خشکی به اروپا راه پیدا میکند که اگر پیگیری ها و برنامه ریزی های علمی جهت تحقق منافع ملی صورت بگیرد، سبب جذب سرمایه های داخلی و خارجی خواهد شد و می توان شرایطی را فراهم آورد که در گیلان در عرصه تولید و اشتغال و توسعه جهشی عمل کند. (گزارش تصویری)
وی همچنین از بهره برداری راه آهن آستارا-آستارا در ماه فروردین با حضور رییس جمهور دو کشور ایران و آذربایجان خبر داد.
مدیرکل صنعت معدن تجارت استان در پاسخ به سوال خبرنگار خزرآنلاین در خصوص صنعت قالی بافی و وجود مشکلات در این زمینه گفت: نبود یک تشکل در زمینه قالیبافی که در حمایت و عرضه محصولات قالی بافی ورود بکند در این استان احساس می شود.
دلق پوش با بيان اينكه با پیگیری های بنده و اداره فرش این اداره کل و همچنین اداره کار و امور اجتماعی مقرر گردید در سال آینده یک محل دائمی عرضه و فروش تولیدات فرش و قالی را داشته باشیم، افزود: لزوم سیاست گذاری برای توزیع در استان و کشور احساس مي شود.
وی در ادامه با اشاره به شرکت های دانه بندی شن و ماسه كفت: با توجه به نیاز استان گیلان و شرایط اقلیمی، در برخی نقاط ارتفاع جاده باید تا دو یا سه متر بالاتر از سطح قرار گيرد.
مدير كل صنعت، معدن و تجارت استان گيلان تصريح كرد؛ مصالح مورد نیاز در ساخت بنادر ،راه آهن و همچنین ساخت راه ها بسیار بالا است و در سال جاری صدور مجوز معدن در استانهای شمالی طبق مصوبه منابع طبیعی ممنوع گردیده است.
وی اذعان كرد: تا به امروز اجازه نداده ايم در روند كار شرکت هایی که در بستر 25 ساله سپیدرود قرار گرفته اند، خللي ايجاد شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینکه گیلان نقطه تلاقی آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل با زنجان و تهران و قزوین است بر ایجاد فرهنگ و فراهم آوری فضای امن کسب و کار و سرمایه گذاری تاکید کرد . او سازندگی، تولید و توسعه را هم چون پازلی توصیف کرد که باید قطعات آن به خوبی در کنار هم چیده شوند و اگر یک قطعه در جای خود قرار نگیرد آن پازل تکمیل نخواهد شد.
دلق پوش در این مورد نئوپان فومنات را مثال زد که ظرفیت برق آن همزمان با نیاز تامین نخواهد شد.
او صادرات ۴۰۰ میلیون دلاری غیر نفتی مقرر شده برای سال ۹۶ را کم دانست و گفت باید مقدار آن به دو برابر رقم سال ۹۶ برسد.
فرهاد دلق پوش با اشاره به ۲۶۰۰ واحد تولیدی ، ۳۵ شهرک و ناحیه صنعتی و آمار ۸۳ هزار نفر فعال در واحد های تولیدی و صنعتی، میزان ایجاد اشتغال برای سال ۹۷ را در گیلان حدود ۷ الی ۸ هزار نفر اعلام کرد .
وی با بیان اینکه سیاست سازمان آمایش صنعتی و وضعیت اقتصادی با بهره گیری از برنامه ریزی های علمی و توان افراد صاحب نظر است تصریح کرد: از ایده ها و تفکرها استقبال می کنیم و زیر پای سرمایه گذاران فرش قرمز پهن میکنیم و پا به پای فعالین اقتصادی ، در کنارشان خواهیم بود .
رییس سازمان صنعت و معدن و تجارت با اشاره به بازدید های میدانی سازمان،صنایع موادغذایی و دارویی ، صنعت نساجی ، صنعت فولاد و صنعت سلولزی را الویت های صنعت گیلان برشمرد.
دلق پوش در این نشست، خبر خوشی را در حوزه صنعت نساجی به خبرنگاران داد. او گفت: برنامه ریزی هایی توسط یک تیم علمی برای خروج از وضعیت تعطیلی و رکود صنایع نساجی تا بازاریابی طراحی شده است به طوریکه طبق این برنامه ها، کارخانه ایران برک در حال آماده سازی طرح توسعه خود است و در آینده نه چندان دور ماهانه ۱۰۰ هزار دست کت و شلوار برای ترکیه صادر خواهد کرد.
او ادامه داد: با تلاش های نمایندگان مجلس و قول آقای لاریجانی ، اصلاح رویه اعمال مالیات بر ارزش افزوده در حال پیگیری است تا فشار مضاعف از دوش تولید کنندگان برداشته شود. همچنین در حوزه سیاست های بانکی طی جلسات با کارگروه رفع موانع تولید و رونق تولید داشتیم، توانستیم ۷۳ %از ۱۰۵۰ میلیارد تکلیف شده بر سازمان را جذب کنیم به طوریکه از نظر تعداد پرداختی رتبه اول و مبلغ پرداختی رتبه ۶ را در کشور داریم.
دلق پوش با ابراز امیدواری برای طرح توسعه صنعت سلولزی گفت: ان شا الله در سال آینده از رقم تولیدی ۱.۵ میلیون متر مکعب تولیدی صنعت سلولزی به رقم ۵ میلیون متر مکعب خواهیم رسید و رتبه اول را کسب خواهیم کرد.
وی در پایان سیاست سازمان صنعت، معدن و تجارت را حمایت از تولیدات صادر محور و دانش بنیان با کیفیت عنوان کرد.