
به گزارش خزر، مدیرکل کتابخانه های گیلان با بیان اینکه کتاب مربوط به قشر خاصی از جامعه نیست گفت: مجموعه کتابخانه های عمومی استان گیلان در کنار دیگر دستگاه های اجرایی رسالت ترویج و گسترش فرهنگ مطالعه را بر عهده دارد و برگزاری نشست های کتاب خوان در مساجد گیلان در سال جدید با همین […]
به گزارش خزر، مدیرکل کتابخانه های گیلان با بیان اینکه کتاب مربوط به قشر خاصی از جامعه نیست گفت: مجموعه کتابخانه های عمومی استان گیلان در کنار دیگر دستگاه های اجرایی رسالت ترویج و گسترش فرهنگ مطالعه را بر عهده دارد و برگزاری نشست های کتاب خوان در مساجد گیلان در سال جدید با همین هدف انجام می شود.
دکتر هادی نوری، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گیلان امروز پنجشنبه(24 اسفند) در نخستین نشست کتاب خوان کارکنان دستگاه های اجرایی که به میزبانی سرپرستی بانک کشاورزی استان برگزار شد با بیان اینکه در حوزه ترویج فرهنگ کتابخوانی در حال پیشرفت هستیم گفت: برگزاری نشست های کتاب خوان گامی رو به جلو برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که در حال رسوخ به بدنه اجتماع است.
وی با بیان اینکه کار اجتماع ایجاد انسجام و همبستگی اجتماعی است افزود: فرهنگ خط و مسیر اصلی جامعه را مشخص می کند.. وی اضافه کرد: مجموعه کتابخانه های عمومی استان گیلان در کنار دیگر دستگاه های اجرایی رسالت ترویج و گسترش فرهنگ مطالعه را بر عهده دارد و برگزاری نشست های کتاب خوان با همین هدف برگزار می شود.
نوری کتاب را یکی از جلوه ها و ابعاد حوزه فرهنگ دانست که دارای موضوعیت اجتماعی است و تصریح کرد: کتاب موضوعی فردی نیست بلکه مقوله ایی جمعی است و برای تاثیرگذاری فرهنگ در جامعه باید کتاب را به مسئله اجتماعی تبدیل کنیم. مطالعه کتاب کارکنان دستگاه های اجرایی را از بیگانگی محیط کاری دور می کند.
وی تاکید کرد: کتاب مربوط به قشر خاصی از جامعه نیست و این نگاه محدود، مانعی برای رسیدن به فرهنگ تاثیرگذار است.
مدیرکل کتابخانه های گیلان با تصریح اینکه همه اقشار جامعه باید کتاب را هدف قرار دهند اذعان کرد: بر این اساس برنامه های مختلفی در سطح عامه مردم برنامه ریزی شده و کتابخانه های استان با تمام امکانات در حال خدمات رسانی به عموم مردم هستند.
وی با اشاره به تاثیر مدیر کتابخوان در مجوعه تحت مدیریتش اذعان کرد: وقتی مدیر مجموعه ای اهل اندیشیدن و تکریم از کتابخوانان باشد قطعا این نگاه به بدنه اداره و سپس خانواده تزریق شده و تبدیل به یک رفتار می شود و بر جامعه تاثیر می گذارد و این همان هدف اصلی ما در برگزاری نشست های کتاب خوان مدیران استان است. مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گیلان همچنین با شااره به ثمرات مثبت مطالعه کتاب توسط کارکنان دستگاه های اجرایی خاطرنشان کرد: مطالعه کتاب توسط کارکنان دستگاه ها، نهادها و ادارات اجرایی، ایشان را از بیگانگی محیط کاری دور می سازد.
نوری از ادامه برگزاری نشست های کتاب خوان درون دستگاه های اجرایی استان نیز از ماه آینده خبر داد و گفت: این نشست ها پس از تعطیلات نوروزی در مساجد استان نیز برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: کتاب یک امر اجتماعی است و بدون همکاری بین دستگاهی امکان انتقال فرهنگ وجود ندارد.
طاهری: بانک کشاورزی علیرغم رویکرد مالی و پولی در فعالیت های فرهنگی نیز پیشگام است.
در ادامه علیرضا طاهری، مدیرعامل بانک کشاورزی استان از برگزاری ویژه برنامه کتاب خوان کاکنان بانک کشاورزی در سرپرستی و شعب این بانک در روزهای پنجشنبه هر هفته خبر داد و گفت: بانک کشاورزی علیرغم رویکرد مالی و پولی در فعالیت های فرهنگی نیز پیشگام است.
وی با قدردانی از مدیرکل کتابخانه های عمومی استان در ایجاد نشست های کتاب خوان ویژه مدیران گفت؛ ترویج کتابخوانی در میان خانواده بزرگ بانک کشاورزی را مدیون این ایده خلاقانه دکتر نوری هستیم.
طاهری همچنین با ارائه آماری از وضعیت این بانک در استان تصریح کرد؛ بیش از 50درصد از تراکنش های مالی استان مربوط به این بانک است و ما افتخار می کنیم در کنار مردم علاوه بر فعالیت های اقتصادی به حوزه کتاب نیز ورود پیدا کردیم.
معرفی کتاب توسط کارکنان بانک کشاورزی استان
در ادامه مجید نوحی کتاب «فرمانروایان گیلان» نوشته م. ر. رابینو، کاظم صفار حمیدی کتاب «کیمیای محبت؛ یادنامه رجبعلی خیاط» نوشته محمدی ری شهری، مهدی معتمدی کتاب «سیمای فرزانگان» نوشته رضا مختاری، علیرضا نجف پور کتاب «قدرت مدیریت اخلاقی» نوشته کومپلاچارد و ترجمه دکتر منصور رمضانی، محسن عبادی کتاب « آینده پژوهی در کسب و کار »، ناصر زنوبی کتاب «خدا همین نزدیکی هاست»،ز اباصدر رسولی کتاب «لوآلیان »و خانم رفیعی « سه شنبه ها با موری» را معرفی کردند.