
به گزارش خزر، مدت هاست که بحث سرطازا بودن احتمالی دکل های مخابراتی نصب شده در رشت به یکی از سوژه های داغ و پربحث در فضای مجازی تبدیل شده است. در همین راستا، هر از چند گاهی تصاویر منتشر می شود که در آن برخی تجهیزات به ابزارهایی برای ایجاد پارازیت نسبت داده می […]
به گزارش خزر، مدت هاست که بحث سرطازا بودن احتمالی دکل های مخابراتی نصب شده در رشت به یکی از سوژه های داغ و پربحث در فضای مجازی تبدیل شده است. در همین راستا، هر از چند گاهی تصاویر منتشر می شود که در آن برخی تجهیزات به ابزارهایی برای ایجاد پارازیت نسبت داده می شود.
نادر صالح، مدیر روابط عمومی مخابرات استان گیلان در گفتگو با خبرنگار خزرآنلاین در این خصوص می گوید: شخص مدیر مخابرات استان در خانه ای به همراه خانواده خود زندگی میکند که در حیاط خانه اش همین دکل های مخابراتی نصب است! اگر چنین ادعاهایی صحت داشته باشد مدیر مخابرات استان به همراه خانواده خود که در این شرایط زندگی نمیکند! قطعاً چنین چیزی آسیب نیست.
وی ادامه می دهد: ماشین اصلاح، مایکروویو و بسیاری از لوازم الکترونیکی داخل خانه مشکلاتی چون پارازیت های سرطان زا را دارند اما تمرکز رسانه ها بر مواردی قرار گرفته که به هیچ عنوان آثار مخربی از آن به اثبات نرسیده است.
صالح اضافه کرد: مخابرات بر این هدف است که به هر طریق ممکن خدمت دهی به مشتریان را افزایش دهد و آسیب رسانی به آنان کاهش یابد. برای مثال اگر در بخشی از شهر رشت 10 دکل وجود داشته باشد، مخابرات بر اساس استانداردهای جهانی این امکان را دارد که فرکانس را به 400 میکرو افزایش دهد، در شرایطی که این میزان در حال حاضر 6 میکرو است و فاصله بسیار زیادی نیز با 400 میکرو وجود دارد.
قابل ذکر است که سازمان بهداشت جهانی می گوید: با در نظر گرفتن میزان بسیار پایین تشعشعات صادره و نتایج تحقیقات انجام شده تا کنون هیچ مدرک قانع کننده ای دال بر اینکه سیگنالهای صادره از ایستگاههای موبایل و شبکه های بی سیم می توانند باعت اثرات منفی بر سلامت انسانها شوند بدست نیامده است.