
به گزارش خزر، نشست خبری ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با موضوع تشریح عملکرد حوزه سلامت در استان صبح امروز در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد. در این نشست یوسف زاده با بیان اینکه برخلاف همه مراکز استانها، رشت تنها شهری است که بیمارستان جامع ندارد، گفت: در ۵۰ سال گذشته هیچ […]
به گزارش خزر، نشست خبری ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با موضوع تشریح عملکرد حوزه سلامت در استان صبح امروز در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
در این نشست یوسف زاده با بیان اینکه برخلاف همه مراکز استانها، رشت تنها شهری است که بیمارستان جامع ندارد، گفت: در ۵۰ سال گذشته هیچ بیمارستانی در رشت تأسیس نشده. در حالی که در همین طرح تحول سلامت شاهد تأسیس بیمارستان در شهرها بودهایم.
وی ادامه داد: انباشت بدهیها مخصوصاً بعد ز سال ۹۱ را شاهد بودیم، اما اکنون روند نزولی به یک وند رو به رشد تبدیلشده است. بهطوریکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان به یک تراز مثبت 40 میلیارد تومانی رسیده است! هرچند که انباشت بدهیها نتوانسته خود را در روند دانشگاه نشان دهد.
یوسف زاده چابک در پاسخ به سؤالات خبرنگاران در خصوص حجم بدهیهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: بنده با درک شرایطی که دانشگاه داشته وارد این دانشگاه شدم! زمانی که بنده مسئولیت دانشگاه را پذیرفتم 330 میلیارد تومان بدهی در دانشگاه وجود داشت! این بدهیها نیز یک موضوع عادی است. چیزی که در این مورد مهم و قابل توجه است آن است که مطالبات دریافت شده حجم بدهیها را پوشش دهد؛ اما در مورد بدهیهای گذشته دانشگاه این موضوع وجود نداشت و دانشگاه دارای 120 میلیارد بدهی با تراز منفی بود. اگر تمام مطالبات نیز دریافت میشد بازهم این مبلغ را بدهکار بودیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اضافه کرد: امروز دانشگاه دچار چالشهایی است، ما به دلیل مشکلات قبلی نتوانستیم از فرصتها استفاده کنیم و در مواردی چون بیمارستان جامع یا مشکلات در پرداخت مبالغ حقوق با مشکل مواجه هستیم.
وی افزود: ما دارای 120 میلیارد بدهی بودیم و امروز با تراز مالی مناسب توانستیم بدهیها را به 65 میلیارد تومان برسانیم! در زمان دکتر بهبودی حدود 30 میلیارد تراز منفی داشتیم و زمانی که دانشگاه به بنده تحویل داده شد با 120 میلیارد تومان کسری بودجه روبهرو بودیم! اما در حال حاضر تراز منفی دانشگاه 65 میلیارد تومان است.
یوسف زاده در پاسخ به سوال خبرنگار خزرآنلاین در خصوص انتخابات گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی نیز اذعان داشت: متأسفانه وقتی فرآیند بهدرستی تعریفنشده باشد مشکلاتی به وجود میآید. نقش مدیر گروه جهت دادن به روند آموزشی است. تمامی مباحث داخلی است و نباید در سطح جامعه مطرح شود! شرایط این انتخابات به خاطر تساوی در آرا وضعیت خاصی دارد اما با توجه به اینکه یکی از افراد در آستانه بازنشستگی است بهزودی تصمیمگیری نهایی صورت خواهد گرفت که امیدواریم پیش از پایان سال این موضوع انجام شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار خزرآنلاین در مورد بنیاد علم و دانش پروفسور سمیعی نیز اظهار داشت: این کار با اعتبارات دولتی است و برج تحقیقاتی آن با اعتبار ۶۰ میلیاردی ساخته خواهد شد. متأسفانه شایعات بسیار جلوتر از ما حرکت میکنند. هنوز در خصوص این موضوع مناقصهای برگزار نشده و ترک تشریفاتی نیز صورت نگرفته است. در این خصوص ۶۴ پیمانکار از سراسر کشور در مناقصه هفته آینده این بنیاد حضور خواهند داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص مطرحشدن بحث تهاتر و خرید اقلام پزشکی از یک شرکت نیز تصریح کرد: شرکتی که از آن خریداری صورت گرفته است تحت نظر بیمه سلامت بوده است. خرید اقلام نیز با مبلغ 10 میلیارد نبوده و 8 میلیارد تومان بوده است! در آن زمان بیمارستان حشمت استنت نداشت. در چنین شرایطی این شرکت بدون دریافت وجه نقد از ما استنت در اختیار ما گذاشت و ما برای آنکه جان بیماران حفظ شود این کار را انجام دادیم هرچند در این بین برخی موارد نیز انجام نشد اما بحث زندگی بیماران در میان بود. در این میان برخی اجناس نیز مورد نیاز ما نبود که آنها را برگشت دادیم زیرا بیشتر از ظرفیت و خواسته ما بود.
یوسف زاده در خصوص حق مشاوره میلیونی یکی از مشاوران خود نیز گفت: اگر بحث پرداخت غیرمتعارف باشد سازمانهای بازرسی و نظارتی ورود خواهند کرد. این حق هر مدیری است که مشاور بگیرد. ایشان مشاور تماموقت بنده هستند و مطمئناً ویژگی خاصی در این افراد است. وی مبلغ دریافتی مشاور فوق را 7 میلیون تومان اعلام کرد!
وی در خصوص فشار برخی نمایندگان برای ایجاد برخی تغییرات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: هر نماینده طبیعتاً انتخاب جمع کثیری از مردم است و پشت خود رأی مردم حوزه انتخابی خود را نیز دارد. اگر در جایی فرماندار و نماینده شهرستان همنظر باشند ما سعی میکنیم در مورد انتصابات مقاومت چندانی نکنیم! وی در خصوص اینکه این تغییرات مدیریتی تا چه حد است، اذعان داشت: در حوزه ریاست شبکه شهرستان چنین اتفاقاتی رخ میدهد زیرا فرض ما بر این است که هیچ نمایندهای بد مردم خود را نمیخواهد!