
به گزارش خزر، آخرین جلسه شورای شهر رشت عملاً به محلی برای تقابل دو دسته از نمایندگان شورا تبدیل شده بود. دسته اول اعضایی بودند که وظیفه اولیه و اصلی شهرداری را پرداخت معوقات پرسنل شهرداری رشت دانسته و کمک میلیاردی به فوتبال را در شرایطی که شهرداری با بدهکاری های فراوان روبرو است و […]
به گزارش خزر، آخرین جلسه شورای شهر رشت عملاً به محلی برای تقابل دو دسته از نمایندگان شورا تبدیل شده بود. دسته اول اعضایی بودند که وظیفه اولیه و اصلی شهرداری را پرداخت معوقات پرسنل شهرداری رشت دانسته و کمک میلیاردی به فوتبال را در شرایطی که شهرداری با بدهکاری های فراوان روبرو است و حقوق بسیاری از پرسنل آن با تاخیرهای چندماهه پرداخت می شود، ضروری نمی دانستند. دسته دوم اما چند عضوی از شورا بودند که بر کمک به تیم های فوتبال اصرار داشته و البته سرانجام توانستند حرف خود را بر کرسی بنشانند.
علیپور: کارکنان ما نان شب ندارند
محمدحسن علیپور از جمله اعضایی بود که در آخرین جلسه شورا بر لزوم پرداخت معوقات پرسنل شهرداری رشت تاکید داشت و گفت: من امروز متوجه شدم هنوز رانندگان اتوبوس دو ماه حقوق دریافت نکردند و یک وعده غذای گرم را به آن ها نمی دهند! کارکنان ما نان شب ندارند و این وضعیت به نوعی تبدیل به نظام ارباب رعیتی شده است.
جذب: همسر یکی از کارگران شهرداری حین بارداری به دلیل نداشتن بیمه تکمیلی فوت کرده است
حجت جذب هم از دیگر اعضای شورا بود که به شدت بر پرداخت معوقات کارکنان شهرداری تاکید داشت. جذب با بیان اینکه هزینه کرد از شهرداری اتفاق خوبی نیست، گفت: ما کارگران حجمی داریم که سه ماه حقوق نگرفته اند و یکی از آن ها به من زنگ زد که همسرش حین بارداری به دلیل نداشتن بیمه تکمیلی فوت کرده است. من بسیاری از آن ها را می شناسم که همسران این کارکنان با بیماری سرطان روبرو هستند. شهرداری توانسته کمتر از ۳۰درصد درآمد خودش را محقق کند ولی هزینه آن صد در صد انجام می شود. من مخالف کمک نیستم ولی به چه قیمتی را باید انجام دهیم.
عبداللهی: ای کاش مالکین این تیم ها همکاران ما نبودند
حامد عبدللهی دیگر عضو شورا هم در این جلسه با بیان اینکه ای کاش مالکین این تیم ها همکاران ما نبودند در واکنش به پیشنهاد اعطای منافع برخی بیلبوردهای سطح شهر به فوتبال، گفت: هزینه بیلبورد برای این تیم ها غیرقانونی است. چون این تیم ها کانون تبلیغاتی نیستند. کانون های تبلیغاتی امده اند فضاهای شهرداری را اجاره کرده اند و اگر این تیم ها هزینه ای پرداخت نمی کنند حتما مشکلاتی را ایجاد می کند.
وی افزود: نکته دوم این است اگر مالکین تغییر کنند بعد این مسائل چه می شود. در لایحه آورده شده است که از دو درصد بودجه محقق شده به این باشگاه ها پرداخت شود. چرا باید این مساله امروز باید بررسی شود. این مساله نیز می تواند در زمان خودش مورد بررسی قرار گیرد.
وی همچنین در واکنش به پیشنهاد کمک به تیم های فوتبال از طرف پیمانکارانی که بدهی قطعی به شهرداری دارند، گفت: این موضوع که پیمانکارانی که بدهی قطعی دارند به این تیم ها کمک کنند نیز می تواند پولشویی را ایجاد کند. شما مثلا به پیمانکاری که بدهی دارد می گویید به این تیمها کمک کنید تا ما سازوکار نحوه بخشیدن بدهی را ایجاد کنیم!
رمضانپور: طوری صحبت نکنید که سپیدرود و داماش از اسرائیل آمده اند!/می دانم فوت یک مادر به خاطر پول نبوده!
احمد رمضانپور دیگر عضو شورا در حمایت از کمک مالی به فوتبال، گفت: شهرداری وظایف مشخصی دارد، درست است. یکی از وظایفش این است که به گرفتارها کمک کند. ما برای همه مسائل ردیفی را در نظر گرفتیم. هرکدام در جایگاه و عرض خودش باید کمک شود. همان طور که باید حقوق بدهیم باید سرمایه های اجتماعی شهر را نیز داشته باشیم. شاید این را یک فرد آمی قبول کند ولی من که با علم پزشکی مواجه هستم می دانم برای این نبوده که ضایعه درگذشت یک مادر به خاطر پول بوده است! من از دوستان میخواهم طوری صحبت نکنند که سپیدرود و داماش از اسرائیل آمده اند!
پی نوشت: شاید از نظر جناب رمضانپور کارکنان شهرداری رشت از اسرائیل آمده اند!!
فرهام زاهد: به زور برادر من را عضو هیات مدیره کردند
یکی دیگر از اعضای شورا که حتی پا را از بودجه یک میلیاردی فراتر گذاشت و صحبت از کمک یک و نیم میلیاردی به دو تیم سپیدرود و داماش به میان آورد، فرهام زاهد عضو شورای شهر بود. البته وی معتقد بود که باید یک میلیارد برای سپیدرود و پانصد میلیون برای داماش در نظر گرفته شود. لازم به ذکر است فیاض زاهد، برادر فرهام زاهد از اعضای هیات مدیره سپیدرود است که البته این عضو شورا معتقد است برادرش را به زور عضو هیات مدیره سپیدرود کرده اند.
پی نوشت: ای کاش یکی از این پست های مدیریتی زورکی نصیب یکی از پاکبانان یا رانندگان شهرداری رشت می شد!
در پایان پرسنل شهرداری رشت بدانند با فشار بعضی از اعضای شورا، بودجه ای که می توانست صرف پرداخت معوقات آنان شود، به جیب بازیکنانی سرازیر شد که بعضا ارزش ریالی اتوموبیل های گران قیمتشان به تنهایی چندین برابر سرمایه یک کارگر و کارمند شهرداری رشت است!