
به گزارش خزر، دکتر مسعود نصرتی در اولین نشست خبری گفت بودجه نقدی و غیر نقدی شهرداری در سال گذشته ۳۹۲ میلیارد بوده و با این بودجه باید چند سال طول بکشد تا این بدهی پرداخت شود. شهردار رشت در این نشست با گرامیداشت ایام هفته ابراز داشت: مطمئنا مطالب بسیار زیاد در حوزه […]
به گزارش خزر، دکتر مسعود نصرتی در اولین نشست خبری گفت بودجه نقدی و غیر نقدی شهرداری در سال گذشته ۳۹۲ میلیارد بوده و با این بودجه باید چند سال طول بکشد تا این بدهی پرداخت شود.
شهردار رشت در این نشست با گرامیداشت ایام هفته ابراز داشت: مطمئنا مطالب بسیار زیاد در حوزه مدیریت شهری از گذشته وجود داردو انتظارات زیادی از سوی شما برای مدیریت شهری است که این انتظارات متعلق به مردم خوب و با فرهنگ رشت است. با زحماتی که دوستان ما در حوزه مدیریت شهری کشیده اند بخشهایی از این انتظارات مرتفع شده است ولی هنوز بخشهای زیادی باقی مانده است.
وی اضافه کرد: این انتظارات در مقیاسهای مختلف است، انتظاراتی که بخش هایی از آن به حوزه مدیریت شهری برمی گردد و بخش هایی که نیازمند حضور همه مدیران استان و مدیران ملی دارد. قرار نیست تنها پرداخت کننده بدهی باشیم.قرار است کار شود. یک شهر کاملا جذاب برای حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری، ولی چه کسی باید انجام دهد. اول باید حداقل ها در شهر فراهم شود. هفته گذشته پیشنهاد شد با اوضاع و احوال فعلی این که ۱۴ میلیارد تومان در یک زمان بین پرسنل توزیع شود وجود ندارد. پس دو فاز کنیم. یک فاز وسط ماه حقوق بدهیم و بعد اضافه کار پرداخت شود. دیدیم دغدغه پرسنل این گونه شده که با این اقدام قرار است تنها حقوق پرداخت شود و اضافه کاری در کار نیست. یعنی با شرایطی مواجه هستیم که پرسنل به مدیران خود اعتماد ندارند. وی افزود: باید با همدلی و اتحاد قرار بگیریم. من تقاضایم این است که به جای شیوه هایی که در گذشته مورد استفاده قرار می گرفت و در این جلسه به وضع موجود پرداخته شد بازنگری کنیم و تغییر سیاست دهیم. چون کارنامه فعلی شهر برای مقصد گردشگری و پویایی نیست. قرار است حرکت هایی انجام دهیم و همدیگر را حمایت کنیم تا نتایجی در شهر بوجود بیاید تا این شهر مقصد گردشگری باشد.
شهردار رشت ادامه داد: بارها اعلام کردم به گذشته کار نداریم، اگر بخواهیم به آسیبهای گذشته بپردازیم وقت کم می آوریم. به هیچ وجه عنوان شهردار به تنهایی جایی کار نمی کند و امری دو سویه است.
شهردار رشت به پیاده رو فرهنگی اشاره و اضافه کرد: موقعی که اشاره می شود ما صاحب پیاده راهی هستیم عده ای انتظار دارند نقاط ضعف پیاده راه بازنگری شود. بازنگری نیاز به بررسی و شناسایی دارد. زیرساخت ها باید کامل شود تا یک پروژه را قضاوت کرد. ولی وقتی کامل نیست و تقدم و تاخرش رعایت نشده پیشنهاد می شود که بازنگری شود. حقوق شهروندی یعنی حقوق عمومی ما نیاز داریم در کنار پیاده راه خیابان های جایگزین داشته باشیم. دوازده خیابان همجوار زیر بار ترافیکی قرار نگیرد. به جای ده دقیقه ۵۰ دقیقه ترافیک تولید نشود. پس زیرساخت می خواهیم. ۵۰۰۰ هزار پرونده در ماده صد برجای مانده است . مطالبات شهرداری قرار است دریافت شود تا برای ۷۰۰ هزار نفر هزینه شود. کسانی که در شهر کاسبی می کنند و حقوق شهروندی پرداخت نکرده اند باید بدانند قرار نیست حقوق تمام شهر نزد ۵ هزار نفر بماند.
نصرتی به امضای ساخت یک هتل پنج نیز اشاره و گفت: باید شرایطی فراهم شود تا سرمایه گذار رغبت کند تا در این شهر سرمایه گذاری کند. اگر شما خود را در نقش سرمایه گذار بگذارید. حتما در مورد شهر تحقیق می کنید. ما باید آبروداری کنیم. باید شرایط را طوری فراهم کنیم که اطمینان کنند و سرمایه گذاری کنند و فضا را فراهم کنیم تا گردشگر معطل نشود.
وی به معضل زباله سروان نیز اشاره و گفت این یک معضل ۳۴ ساله است که هماکنون روزانه ۱۱۰۰ تن زباله آنجا تخلیه می شود که ۶۰۰ تن مربوط به رشت است.
شهردار رشت یادآور شد در این راستا قرارداد زباله سوز اصلاح و به وزارت کشور ارسال شد که ۴۰ میلیارد تومان بودجه برای آن اختصاص یافته و همچنبن تصویب کردیم که کارخانه آسفالت سازی بجایی برسد که علاوه بر تامبن نیاز رشت، به شهرهای همجوار نیز آسفالت به فروش برسد.
شهر دار رشت افزود: افرادی ۵۴ مبایعه نامه را در زمانهای مختلف با ما امضا کردند که املاکشان دراختیار ما نیست و هم اینک به آنها احتیاج نداریم و تقاضا داریمکه به ما مراجعه نکنند واگر می خواهند می توانند ملکشان را بفروشند.
شهردار رشت اظهار کرد مدیران، پرسنل، روسای قسمتهای مختلف شهرداری محترم هستند اما از آنان برنامه خواسته شده و باید پای کار باشند و شرایطی را فراهم کنند که اطمینان مردم به ما زیاد شود تا مشکلات موجود را مرتفع کنیم. ما دو کارخانه آسفالت داریم. یکی کار نمی کند یکی هم در حداقلهایش دچار مشکل است. برای کسب درآمد تصویب کردیم کارخانه آسفالت به شهرهای دیگر هم فروش داشته باشد.
دکتر نصرتی افزود ما در خط قرمزهای حوزه شورا ورود نمی کنیم و شورا نیز در خط قرمز شهرداری ورود نخواهد کرد و با هم مشکلات را حل و با همکار می کنیم و در این راستا، شایسته سالاری و روزی ۱۵ ساعت کار برای ما ملاک است.
شهردار رشت در برخورد مسئولان شهرداری با اصحاب رسانه نیز اشاره کرد و گفت: در این راستا بازنگری خواهیمکرد و برنامه هایی برای تفاوت در جایگاه رسانه دارم.