به گزارش خزر، یک سال قبل بود که جمعی از اهالی منطقه سراوان در پی ایجاد مشکلات متعدد زیست محیطی و آلودگی های محیطی اقدام به مسدود نمودن راه ورودی خودروهای حمل زباله به منطقه سراوان نمودند. پس از این اتفاقات شورانشینان بر اقدام عاجل در خصوص وضعیت پیش آمده تاکیید نموده و بحث احداث […]

به گزارش خزر، یک سال قبل بود که جمعی از اهالی منطقه سراوان در پی ایجاد مشکلات متعدد زیست محیطی و آلودگی های محیطی اقدام به مسدود نمودن راه ورودی خودروهای حمل زباله به منطقه سراوان نمودند.

پس از این اتفاقات شورانشینان بر اقدام عاجل در خصوص وضعیت پیش آمده تاکیید نموده و بحث احداث سلول بهداشتی سراوان مطرح شد.

احداث سلول بهداشتی دفن زباله در منطقه سراوان همراه با حواشی فراوانی بود و در نهایت چندی پیش در پی بارش باران و رانش زباله در سراوان سلول بهداشتی دفن زباله نیز در این منطقه سقوط نمود. (اینجا را بخوانید)

اگرچه در ابتدا این خبر از سوی سازمان پسماند شهرداری رشت تایید یا تکذیب نشده بود اما امیرحسین علوی، رییس شورای شهر رشت چند روز قبل در گفتگویی این اتفاق را تایید کرد. در همین راستا روز گذشته بخشی از جلسه های مشترک کمیسیون های عمران، بودجه و بهداشت شورای شهر رشت به بررسی آخرین وضعیت سلول بهداشتی در سراوان اختصاص یافت.

در این جلسه علیرضا حاجی پور مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری رشت، گفت: رانش اخیر دفنگاه زباله در سراوان پروژه احداث تصفیه خانه شیرابه لندفیل سراوان را تخریب کرد.

وی با تاکید بر اینکه دیگر امکان اجرای پروژه ی تصفیه خانه در این مکان وجود ندارد این موضوع را هم مورد تاکید قرار داد که این رانش همچنین سبب شده حدودا برای ۵ سال مکان برای دفن مهیا شود و پیشنهاد می گردد مکان دیگری برای دفن بهداشتی و مهندسی پسماند در نظر گرفته شود.

این در شرایطی است که مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری رشت در مراسم افتتاح سلول مهندسی بهداشتی سراوان در 16 آبان سال گذشته از هزینه حدوداً 12 میلیارد ریالی برای راه اندازی این سلول بهداشتی خبر داده بود و عملا با اتفاقات رخ داده تمام آنچه که برای این سلول هزینه شده بود به صورت کامل از بین رفت! (اینجا را بخوانید)

قابل تامل آنکه چگونه پیش از شروع بکار ساخت و ساز این سلول بهداشتی دفن زباله مقاوم سازی های لازم، مقاومت زمینی که بر روی آن قرار بوده این بنا ساخته شود و سایر مسائل فنی و مهندسی در نظر گرفته نشده است که با بارش یک باران به سادگی 12 میلیارد ریال از میان برود؟!