ماجرای حذف سرعت‌کاه در گیلان: فقدان سواد فنی یا ناتوانی در اجرای دستورات!
ماجرای حذف سرعت‌کاه در گیلان: فقدان سواد فنی یا ناتوانی در اجرای دستورات!
خزر: اسدالله عباسی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان در سالن الغدیر استانداری با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: در این ماه معنوی آرزو دارم پروردگار به ما و همه متولیان نظام جمهوری اسلامی کمک کند که در مسیر سیدالشهدا (ع) گام برداریم. 

به گزارش خزرآنلاين، اسدالله عباسی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان در سالن الغدیر استانداری با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: در این ماه معنوی آرزو دارم پروردگار به ما و همه متولیان نظام جمهوری اسلامی کمک کند که در مسیر سیدالشهدا (ع) گام برداریم.

وی با اشاره به بهره‌مندی از ظرفیت بالقوه اقدامات پژوهشی در تمامی دستگاه‌های اجرایی استان گفت:  دستگاه‌های اجرایی در بخش پژوهشی باید فعال‌تر عمل کرده و علاوه بر تخصیص یک درصد اعتبارات به حوزه پژوهشی، اگر اعتبارات دیگری که دارند به این امر اختصاص دهند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به بهره‌مند شدن از برنامه‌های پژوهشی برای حل معضلات این استان در عرصه‌های مختلف بیان کرد: بحران جمعیت، خانوده، عفاب و حجاب،   محیط زیست و پسماند پنج تهدید جدی در گیلان هستند از این‌رو راه حل رفع این مشکلات تنها از مسیر انجام کارهای پژوهشی امکان‌پذیر است.

عباسی، معضل پسماند در گیلان را فقط مختص به شهر رشت و سراوان ندانست و افزود: مشکل پسماند در گیلان فقط مربوط به سراوان نبوده و در اکثر شهرستان‌های استان این مشکل وجود دارد لیکن فرمانداران در تمامی شهرستان‌ها باید به طور جدی به حوزه پسماند ورود کرده و از ظرفیت‌های پژوهشگران و شرکت‌های علمی دانش بنیان بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان و پژوهشی خوبی در دستگاه‌های اجرایی استان مربوط به فعالیت هستند، تصریح کرد: هر دستگاهی متناسب با شرایط و وظیفه ذاتی خود باید به مسئله پژوهش توجه کرده و ماموریت‌های خود را بر همین اساس انجام دهد.

نماینده عالی دولت در گیلان با انتقاد از احداث سرعت‌کاه‌های متعدد و غیرکارشناسی در این استان گفت: باید از احداث سرعت‌کاه‌های بی‌مورد در گیلان جلوگیری شود از این رو باید تا پایان مرداد ماه ۳۰ درصد از سرعت‌کاه‌های استان کاهش یافته و برای رفع معضل ترافیک در استان به ویژه شهر رشت از فارغ التحصیلان دانشگاهی استفاده شود.

عباسی آخرین مهلت برای انجام کار عملیات عمرانی ۱۴۰۱ را پایان مرداد ماه اعلام کرد و افزود: بعد از پایان مرداد ماه هیچ ترک تشریفاتی در خصوص پروژه‌های عمرانی پذیرفته نخواهد شد زیرا زیرا تمامی شرایط تخصیص اعتبارات در گیلان فراهم بوده است.

وی با تکلیف به فرمانداران در خصوص برگزاری جلسات کمیته برنامه ریزی در شهرستان‌های خود بیان کرد: فرمانداران باید تا ۱۰ مرداد کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌های خود را برگزار کنند و هرچه سریعا پیگیر امور مربوط به پروژه‌های عمرانی باشند.