دوپینگ حیثیتی استاندار گیلان با تغییر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان!
دوپینگ حیثیتی استاندار گیلان با تغییر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان!
خزر: اگر انتصاب بدون هماهنگی با استاندار (مانند انتصاب دکتر بالو) منجر به برکناری می شود پس می توان از عدم برکناری شراره کاووسی چنین نتیجه گرفت که انتصاب این مدیر دولت بنفش با هماهنگی استاندار بوده است؟! ارتقای مسعود کاظمی به عنوان یکی دیگر از مدیران استانداری در دولت بنفش، چطور؟!

به گزارش خزرآنلاین، مخالفت های استاندار گیلان با انتصاب دکتر بالو بعنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، بی تردید نقش مهمی را در بروز تغییر در راس این دانشگاه و انتصاب دکتر آشوبی به عنوان سرپرست جدید ایفا کرده است. مخالفت هایی که شاید اگر نبود، بالو هم به مانند اسلاف پیشین خود پس از طی مدت کوتاهی به عنوان سرپرست، سرانجام بر کرسی ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان تکیه می زند.

بنا بر آن چه که در رسانه ها آمده، گناه بالو عدم هماهنگی وزیر بهداشت با استاندار گیلان بوده است! این را معاون سیاسی استاندار گیلان که چند وقتی است بعضا در نقش سخنگوی استاندار و توجیه کننده تصمیمات وی ظاهر می شود، هم بر زبان رانده است. آن هم دقیقا اندکی قبل از برکناری بالو و انتصاب آشوبی بعنوان سرپرست جدید دانشگاه! مصطفی پور البته این ادعا را هم طرح می کند که مقرر شده وزیر براساس مشورت با نخبگان و تایید استاندار گیلان مشکل پیش آمده را به نفع بهداشت و سلامت استان حل نماید! اظهاراتی که به نظر می رسد در درون خود تناقضات آشکاری هم داشته چرا که مصطفی پور از یک سو علت مخالفت های استاندار گیلان با انتصاب بالو را عدم هماهنگی وزیر با عباسی می داند اما از سوی دیگر مدعی می شود قرار است تغییر در راس دانشگاه علوم پزشکی، نه به خاطر این عدم هماهنگی بلکه به نفع بهداشت و سلامت استان رخ دهد!

البته نتیجه دیگری که می توان از اظهارات معاون سیاسی استاندار گرفت، اینست که اگرچه انتصاب بالو، بدون هماهنگی با استاندار گیلان رخ داده اما چنانچه از ظواهر بر می آید ارتباطات و احتمالا هماهنگی های بعدی بین وزیر بهداشت و استاندار هم سبب نشد تا بالو در راس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ماندنی شده و عباسی از مواضع انتقادی خود در خصوص انتصاب بدون هماهنگی بالو دست بکشد تا آن جا که به قول معاون سیاسی استاندار، سرانجام مقرر می شود به جای ماندن بالو، تغییر در راس دانشگاه علوم پزشکی به نفع بهداشت و سلامت استان رقم بخورد!

شاید هم این پافشاری عباسی، ریشه در مواضع تشکل های اصولگرایی منتقد استاندار در حمایت از بالو داشته است! حمایتی که ممکن است تغییر بالو را برای استاندار گیلان به موضوعی حیثیتی تبدیل کرده و عباسی برای اینکه ثابت کند قدرت وی به مراتب از منتقدانش بیشتر بوده و اوست که همچنان حرف آخر را در انتصابات استان می زند، بر تغییر بالو پافشاری می کند. ادعایی که اگر درست باشد، حمایت اصولگرایان منتقد استاندار از بالو را هم باید در کنار انتصاب بدون هماهنگی اش، به نامه اعمال بالو افزود! 

این ایستادگی و پافشاری استاندار بر تغییر بالو که سرانجام هم منجر به تغییر او می شود، ممکن است سوال دیگری را هم به ذهن متبادر کند. چرا استاندار گیلان همین سناریو را در برابر انتصاب شراره کاووسی در پیش نگرفت؟! بر خلاف بالو، شراره کاووسی که از مدیران دولت بنفش و معاون کیوان محمدی در سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان بوده، در دولت اصولگرای آیت الله رییسی، ارتقا پیدا کرده و به عنوان رییس این سازمان منصوب می شود! با توجه به تغییرات در راس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، می توان گفت که استاندار گیلان از این توانایی برخوردار است که برکناری را تاوان انتصاب مدیرانی قرار دهد که بدون هماهنگی با او منصوب شده اند، حتی اگر مدیر منصوب شده مورد حمایت جریان های اصولگرایی هم باشد. با این حال شراره کاووسی علیرغم سوابقش در دولت بنفش برکنار نمی شود تا این سوال پیش آید که آیا انتصاب کاووسی مورد تایید استاندار گیلان بوده و اگر نبوده چرا او هم با پافشاری استاندار به سرنوشت بالو دچار نشده است؟ البته ارتقا مدیران دولت پیشین تنها محدود به شراره کاووسی نمی شود چرا که مسعود کاظمی هم که مستقیما با حکم عباسی به عنوان معاون عمرانی استانداری منصوب گردیده، از جمله مدیران استانداری گیلان در دولت بنفش بوده است.

البته یک احتمال دیگر هم دور از ذهن نیست و آن اینست که شاید هم استاندار گیلان مخالف انتصاب کاووسی بوده اما توانایی ممانعت از بروز آن یا تغییر در آن را بعد از بروزش، نداشته و حالا سعی کرده تا با ایستادگی در برابر انتصاب بالو، پایانی بر حرف و حدیث ها رقم بزند. حریف و حدیث هایی که بعضا در توجیه انتصاب کاووسی و در انتخابی بین بد و بدتر، ترجیح داد تا به جای آنکه عباسی را حامی کاووسی (به عنوان یک مدیر در دولت بنفش) نشان دهد، از او چهره ای ناتوان در برابر انتصاب کاووسی به نمایش بگذارد! با این تفسیر باید برکناری بالو را به خصوص پس از آن که عدم هماهنگی یا همان نادیده گرفتن نقش استاندار در انتصاب او رسانه ای شد، نوعی اعاده حیثیت و دوپینگ سیاسی برای عباسی دانست.

دوپینگی که هر چه به انتخابات مجلس نزدیک تر شویم، از اثرش کاسته می شود چراکه هیچ بعید نیست پیش بینی حضور استاندار گیلان در انتخابات مجلس، برخی را با این تصور که عمر حضور عباسی به عنوان استاندار، چندان به درازا نخواهد کشید، وسوسه کند تا از الان کمربندها را برای تصدی بر کرسی استانداری محکم کرده و در همین راستا و شاید هم از درون استانداری، یک خط رسانه ای را بر علیه استاندار مدیریت کنند! 

پ.ن: در خصوص این خط رسانه ای و حامی پشت پرده آن، بیشتر خواهیم نوشت.

 

۰/۵ (۰ نظر)