به گزارش خزرآنلاین، چندی پیش خبری در برخی رسانه ها منتشر شد که حکایت از رفع تصرف و قلع و قمع بیش از ۳ هزار اصله نهال و قلمه صنوبر در ۵ هکتار اراضی روستای قرابا منطقه حفاظت شده “سیاه کشیم” داشت.
خبری که البته دقت در متن آن حاوی نکات عجیبی است. اولین نکته آن که این تعداد بالا از نهال و قلمه در یک منطقه حفاظت شده و به دور از چشم محیط بانان و یگان حفاظت محیط زیست کاشته شده است! آن هم در شرایطی که سرپرست اداره محیط زیست صومعهسرا مدعی است که اراضی تالابی تحت گشتهای مستمر و شبانهروزی نیروهای یگان حفاظت از اراضی تالابی قرار دارد.
دومین نکته عجیب هم اذعان سرپرست محیط زیست صومعه سرا بر عدم شناسایی شخص یا اشخاصی است که اقدام به کاشتن این نهال های صنوبر نموده اند! به بیان دیگر، فرد یا افرادی، ۳۰۰۰ اصله نهال و قلمه صنوبر را در ۵ هکتار از اراضی حفاظت شده که تحت گشتهای مستمر و شبانهروزی نیروهای یگان حفاظت از اراضی تالابی قرار دارد، کاشته اند و شناسایی هم نشده اند! اگرچه نهال های مذکور، قلع و قمع شده است.
البته ذکر این نکته هم ضروری است که برخورد با پدیده تالاب خواری که کمر به نابودی عرصه های بی نظیر و اکوسیستم تالاب های گیلان بسته است، بدون همکاری سایر ارگان ها علی الخصوص اداره آب، منابع طبیعی و امور اراضی و همچنین مردم دوستدار محیط زیست امکانپذیر نخواهد بود.
سید
تاریخ : ۲۳ - فروردین - ۱۴۰۲درود بر شما بسیار خوب است قبل نگاشتن مطلبی کمی تحقیق کنید ۴۵۰۰هکتار را به مجموعه ۲۰ نفره (کل پرسنل اداری و محیط بان) داده اندو با کمترین ادوات می گویند حفاظت کند. بسیاری از نهال ها در میان نیزارها کاشته می شود که از دید پنهان است. کمی تحقیق کنید و بعد مطلب بنویسید