به گزارش خزرآنلاین و بنا به اخبار منتشر شده در فضای مجازی، اخیرا و در اقدامی قابل تقدیر، نشستی تحت عنوان هماندیشی و تقویت جبهه رسانهای انقلاب و با حضور رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان و تعدادی از مدیران رسانه های فعال در سالن جلسات بسیج اقشار سپاه برگزار شده و در آن بر لزوم تهیه و تولید محتوای فاخر رسانهای در جامعه، جلوگیری از دوقطبی سازی و قبحشکنی، تولید خبر خوب و برجستهسازی اتفاقات مثبت استان در کنار انتشار مشکلات جامعه تاکید گردید.
مهدی پارسا رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان هم در این نشست با اشاره به اهمیت عفاف و حجاب به عنوان یک مؤلفه ملی و دینی، گفت: در این عرصه نیازمند تولید آثار رسانهای خوب و نقشآفرینی موثر فعالان عرصه رسانه هستیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه تهیه و تولید محتوای فاخر رسانهای در جامعه تاثیرگذار است، افزود: رسانهها نقش بسیار مهمی در زمینه فرهنگسازی در جامعه دارند و به نوعی اثرگذار ترین قشر حاضر در جامعه فعالان رسانهای هستند. (گزارش این نشست را اینجا بخوانید)
فارغ از لزوم برگزاری منظم چنین نشست هایی به خصوص در مقطع فعلی، نکته قابل تامل، عدم دعوت از مدیران برخی رسانه های فعال انقلابی در این نشست بود. به خصوص که نامگذاری این نشست به عنوان نشست هماندیشی و تقویت جبهه رسانهای انقلاب، ممکن است این سوال را به وجود آورد که آیا جبهه رسانه ای انقلاب تنها محدود به رسانه های حاضر در این نشست بوده؟ اساسا نحوه گزینش رسانه های حاضر در جبهه رسانه ای انقلاب، چگونه و بر اساس کدام معیار بوده است؟ آیا برای تشکیل جبهه رسانه ای انقلاب، دعوتی از رسانه ها صورت گرفته تا علاقمندان به نقش آفرینی در این جبهه، فرصتی برای معرفی خود پیدا کنند یا ساز و کار انتخاب رسانه های جبهه رسانه ای انقلاب و حاضر در نشست اخیر، به شکل دیگری بوده است؟
پرواضح است که بسیاری از رسانه های گیلان مدت هاست که در عرصه جنگ نرم رسانه ای، خالصانه و بدون هیچ چشمداشتی و صرفا در راستای اعتقاد قلبی و ایمانی خود، مشغول به دفاع از مبانی و ارزش ها بوده و هستند. با این حال، آیا برگزاری نشست هایی تحت عنوان نشست هماندیشی جبهه رسانهای انقلاب آن هم با حضور رییس سازمان بسیج رسانه گیلان و بدون دعوت از این رسانه ها، نوعی کم لطفی به این رسانه ها نخواهد بود؟
بی تردید یکی از مسایلی که این روزها دشمنان به دنبال ایجاد آن بوده و از همین باب، مورد تاکید مسئولین هم قرار گرفته، دوقطبی سازی است که از قضا در همین نشست هم بر جلوگیری از آن تاکید شده است. با این حال، عدم دعوت از سایر مدیران رسانه های انقلابی و فعال در عرصه مجازی و مکتوب گیلان که بحمدلله کم هم نیستند، ممکن است ناخواسته منجر به ایجاد نوعی دوقطبی سازی البته در بین رسانه های تراز انقلاب گردد.
در پایان باید گفت بی تردید بسیج رسانه گیلان تا کنون نقشی موثر در حمایت از رسانه ها ایفا کرده و از این به بعد هم همچون گذشته شاهد ایفای نقش این سازمان مهم و اثرگذار در ایجاد فضای رسانه ای مبتنی بر قانون، ارزشمداری، اخلاق و پایبندی به اصول خواهیم بود.