به گزارش خزرآنلاین، هوس بهارستان نشینی امام پناهی سرانجام راه را برای تصدی کیا عاشوری بر کرسی فرمانداری رشت هموار کرد تا منصب دو فرمانداری مهم در سطح استان دستخوش تغییر و تحول شود. این تغییر اما آن طور که باید و شاید، به چشم رسانه ها نیامده و به آن پرداخته نشد. علت آن هم شاید، انتشار شنیده هایی بود که از قبل، بر عزم جزم فرماندار رشت برای کاندیداتوری در انتخابات آتی تاکید داشت و همین شنیده ها باعث شد، فضای رسانه ای استان تا حد زیادی آمادگی تغییر در راس فرمانداری رشت را داشته باشد. با این حال، این تغییر از دو منظر قابل توجه است:
نخست، پیش بینی رسانه ها از حضور امام پناهی در انتخابات آتی مجلس بود که بارها و بارها از تریبون رسانه های مختلف تکرار شد. حضور عکاسان در بازدیدهای فرماندار وقت رشت و همراهی و ثبت تصاویری از او در اماکن مختلف از جمله قهوه خانه، نانوایی و زمین کشاورزی، بر شائبه استفاده تبلیغاتی از این تصاویر در آینده می افزود.
با این حال استاندار گیلان، قائل به برکناری امام پناهی نبود تا آن جا که امام پناهی هم به مانند مصطفی پور، سرانجام استعفا داد و در همان استعفا هم با تاکید بر اینکه قصد حضور در انتخابات مجلس را دارد، بر درست بودن پیش بینی رسانه ها صحه گذاشت تا یادمان نرود آن چه که در ظاهر امر، سرانجام منجر به کنار رفتن یک گزینه بالقوه انتخابات مجلس از کرسی فرمانداری مهمترین شهرستان استان شد، نه احساس تکلیف استاندار گیلان برای جلوگیری از بروز هرگونه استفاده احتمالی تبلیغاتی از جایگاه فرمانداری، بلکه استعفای خود امام پناهی بود که چه بسا اگر استعفا نمی داد، شاید می توانست تا آخرین فرصت قانونی حضور داوطلبین مجلس در کرسی های مسئولیت، همچنان بر جایگاه فرمانداری رشت تکیه بزند!
دوم، انتخاب کیا عاشوری به عنوان فرماندار رشت بود. عاشوری در حالی از فرمانداری تالش عازم رشت شد که رسانه ها، عملکرد مطلوب او در فرمانداری تالش را قابل نقد دانسته و از عدم برگزاری نشست خبری گرفته تا عملکرد نانوایی ها، وضعیت بیمارستان شهید نورانی تالش، آسفالت معابر و طرح های هادی روستایی، انتقاداتی را به عملکرد فرماندار سابق تالش و سرپرست فعلی فرمانداری رشت وارد نمودند. البته حضور کیا عاشوری در رشت، باعث طرح نام های عجیبی به عنوان گزینه های محتمل تصدی بر فرمانداری تالش هم شده است. از جمله فردی که در مناصب قبلی خود، پرونده هایی با موضوع اختلاس داشته و چندی پیش هم صلاحیتش برای حضور در جمع کاندیداهای نهایی یک انتخابات تقریبا تخصصی، احراز نشده است!
هر چه که هست، استعفای دو تن از مهمترین منصوبین استاندار گیلان در روزهای گذشته در کنار حواشی که این روزها گرداگرد لاکچری نشینی یکی دیگر از منصوبین شکل گرفته و از همه مهمتر، شنیده شدن صدای پای انتخابات، همه و همه حکایت از آمدن روزهای سخت و سرنوشت ساز برای عباسی در راس استانداری گیلان دارد البته به شرطی که در آینده ای نزدیک اتفاقی که منجر به کنار رفتن عباسی از راس استانداری شود، رخ ندهد!
ناشناس
تاریخ : ۱ - خرداد - ۱۴۰۲امام پناهی واقعا جنرال بود با عملکرد افتضاحش در رشت
منصور
تاریخ : ۲ - خرداد - ۱۴۰۲اینها اگر ژنرالهای دولت رییسی وبالطبع عباسی بودند ، بقیه دیگر چه هستند.